Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Life coach

Heb je stressklachten of heb je (bijna) een burn out? Ondervind je problemen in je relatie of in andere sociale contacten? Heb je een dierbare verloren? Of zit je gewoon niet lekker in je vel en weet je niet zo goed wat je hier mee moet?

Dan kan het fijn zijn met iemand te praten die wat verder van je af staat. Die de juiste vragen durft te stellen en écht naar je luistert.

Ik ben gediplomeerd mental coach en help jou met het vinden van de juiste antwoorden en inzichten zodat jij weer lekker in je vel komt. Ik sta naast je en praat mét je. Het uitgangspunt is het hier en nu. Vanuit jouw persoonlijke motivatie wil ik samen met jou bouwen aan jouw toekomst en je helpen richting te geven aan het leven zoals jij dat wil leven.

Ik maak mijzelf graag overbodig

Mijn uiteindelijke doel is mijzelf overbodig maken. Dat bereik ik door je vragen te stellen, je een spiegel voor te houden en je inzichten aan te reiken waarmee jij aan de slag gaat. Ik maak een verbinding tussen jouw ervaringen die in het verleden goed hebben uitgepakt zodat jij een succesvolle toekomst in kan gaan. Je zult groeien en de richting vinden die bij jou past.

Wat ik van jou verwacht, is commitment.

Je krijgt opdrachten mee voor thuis zodat je daar actief aan de slag kunt met wat ik je aanreik in de coachingssessies. Door de opdrachten landen inzichten beter en zul je zelf bewuster zijn van wat er in je dagelijkse leven gebeurt en wat dat met je doet. De opdrachten komen terug in een volgend gesprek. 

Hoe verloopt een life coachings­traject?

Na een kennismakings­gesprek/­vrijblijvende intake, start het coachingstraject. Dit traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur in de prettige coachingsruimte bij mij thuis. Ik zet diverse creatieve en actieve werkvormen in die bij jou passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om één of meer wandelsessies te doen, omdat het soms makkelijker praat als ik letterlijk naast je loop. Een andere optie is dat ik je door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen help om weer goed in je lichaam te komen. 
Wil je het traject uitbreiden met meer sessies of een tijdje na het afronden van een coachingstraject een losse sessie boeken? Dat is altijd mogelijk!

Is groei iets wat je overkomt of iets waarvoor je kiest?

Wil jij groeien? 

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud