Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Loopbaancoach

Weet je niet precies welke kant je op wil in je werk? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven of durf je slecht nee te zeggen? Heb je slapeloze nachten van je huidige baan en wil je daar wat mee doen?

Door het delen van je twijfels, onzekerheden of dromen tijdens openhartige gesprekken in een veilige omgeving met een onafhankelijk persoon, krijg je overzicht en inzicht in wat je energie geeft en wat je energie kost. Als jij lekker in je vel zit, zul je met meer plezier en energie aan het werk zijn.

Als loopbaancoach help ik je met inzicht krijgen in jouw drijfveren, talenten en capaciteiten zodat jij jouw loopbaan de juiste richting op kunt sturen. Dat doe ik met verschillende methoden.

Ik help je weer terug in jouw kracht te komen.

TMA-analyse

Eén van de methoden die ik kan inzetten, is de TMA-analyse. Met de Talenten Motivatie Analyse krijg je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties. De talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA is een online vragenlijst. Op basis van de uitkomsten van deze analyse richten we de laatste sessies van jouw  persoonlijke coachingstraject in zodat jij weer in jouw kracht komt.

Hoe verloopt een loopbaan coachings­traject?

Na een kennismakings­gesprek/­vrijblijvende intake, start het coachingstraject van 6 basis­sessies. Iedere sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in de prettige coachingsruimte bij mij thuis. Ik zet actieve en creatieve werkvormen in. 
Een loopbaan­coachings­traject bestaat daarnaast uit 3 extra sessies. De invulling van deze sessies laat ik aansluiten op de uitkomsten van de TMA-analyse of andere methoden of testen.

Wil jij weer energie krijgen van jouw werk?

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud