Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Klantervaringen

Ik heb al diverse klanten mogen helpen met hun vraagstukken in het leven. Hieronder lees je hun ervaringen.

“Ik heb het contact met Corianne als zeer positief ervaren. Ze geeft vertrouwen en gaat professioneel te werk. Middels praktische oefeningen heb ik inzicht gekregen in mijzelf en die oefeningen hebben ook geholpen om bij de kern van het probleem te komen. Het heeft mij enorm geholpen om het overzicht terug te krijgen en te geloven in mijzelf.”

Gretha (32 jaar)

"Ik heb Corianne ervaren als een TOPPER mens en een GEWELDIGE coach! Ze is empathisch, meelevend, creatief, praktisch en heeft humor! Ik voelde me meteen thuis en veilig bij haar! Ik werd gezien, gehoord en ik mocht er ZIJN! De balans die ze heeft tussen inzicht, diepgang en "behapbare" praktische oefeningen hebben me niet alleen tot inzichten gebracht, maar ik zag ook voor het eerst in mijn leven vooruitgang in mijn leven!

Ik kwam bij haar eigenlijk met een jobcoach vraag, maar we gingen veel dieper. Ik zei "lekker dan, ik dacht dat we lekker zakelijk over werk gingen hebben!" Toen zei ze: ja meisje, om te weten wat je wilt worden/wat voor werk je wilt doen, moet je eerst achter komen wie je bent!

Ik wil Corianne ten harte aanraden als je hulp nodig hebt om knopen uit de gebieden te halen waarin je in vast zit!"

Sha sha

"Medio 2021 een coachtraject gevolgd bij Corianne. Door omstandigheden geheel online via teams maar dat maakte het traject en de samenwerking niet minder prettig. Corianne is toegankelijk, vriendelijk en open in het contact en weet een omgeving te creëren waarin je veilig en vertrouwd kunt leren over jezelf en je kunnen. Zeer volledig aanbod met voldoende achtergrondinformatie en documentatie. Ik heb het traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren."

Myrthe (33 jaar)

"Corianne bood mij een veilige omgeving waarin ik eerlijk naar mezelf heb leren kijken. Aan de hand van verschillende oefeningen ben ik op zoek gegaan naar mijn normen, waarden en motivatie. Ik heb geleerd positiever over mezelf te denken waardoor ik nu 'lichter' in het leven sta. Ik vond haar manier van werken erg prettig, open en eerlijk. En als het nodig was, bleef ze doorvragen om tot de kern te komen."

Jo (57 jaar)

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud