Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Werkwijze

Jouw groei en ontwikkeling in je leven en je loopbaan staan centraal

Coaching die bij jou past

Coaching is maatwerk. Ik bied daarom ook geen standaard coachingstrajecten aan. Ik kijk naar wie jij bent en luister naar wat jouw vragen zijn. Ik heb oprecht aandacht voor jou, luister geduldig en vraag door.

Wat ik nodig heb van jou, is commitment. Zo werken we samen aan het (opnieuw) richting geven van jouw leven of loopbaan.
Ik werk aan groeien vanuit het NU met de blik op de toekomst.

Ik maak mijzelf graag overbodig

Mijn doel is mijzelf overbodig maken. Ik stel vragen, zet je aan het denken, houd jou een spiegel voor en confronteer als het nodig is. Ik reik je handvatten aan en help je met het aanleren van een andere mindset zodat je mij op een gegeven moment niet meer nodig hebt. Ik vind het geweldig om te zien dat jij groeit, als er kwartjes vallen en jij actief iets doet met wat ik heb mogen aanreiken. Mijn doel voor jou is dat jij weer lekker in je vel zit en dat jij je leven weer de juiste richting hebt kunnen geven.

Actief & creatief

Tijdens onze sessies gebruik ik actieve en creatieve werkvormen. Soms is het prettig om je verhaal te doen tijdens een wandeling waarin ik letterlijk naast je loop. Of ik zet ademhalings- en ontspanningsoefeningen in om je beter in je lichaam te laten voelen. Inspanning en ontspanning horen bij elkaar.

Verder krijg je opdrachten mee naar huis. Dit is waar het echte werk gebeurt. Met dit ‘huiswerk’ help ik jou met het laten landen van de zaken die tijdens de sessie aan bod zijn gekomen. De opdrachten sluiten altijd aan bij jouw vragen, uitdagingen en leven.

Ik loop graag een stukje met je mee.

Wil je meer weten of aan de slag met een coachingstraject? 

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud