Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Over Corianne

Wil je meer uit het leven of je werk halen? Loop je vast in relaties? Heb je te maken met verlies? Zit je niet lekker in je vel en wil je hier wat mee doen?

Welke vraag je ook hebt, ik wil met je en naast je meelopen in je zoektocht. Ik ben Corianne Bakker en ik ben mental coach. Met mijn coaching zorg jij ervoor dat jij je leven weer de juiste richting en invulling kunt geven.

Jouw leven weer in de juiste richting

Coaching is een goede vorm van ontwikkeling. Iedereen loopt in zijn of haar leven tegen uitdagingen aan of maakt fouten. Dat is niet erg. Met coaching kun je actief een verandering in gang zetten. Ik wil je graag helpen bij het inzetten van die verandering zodat jij je leven weer de juiste richting kan geven.

Wat mij energie geeft, is het praten met mensen. Ik vind het waardevol om met jou samen te werken om je vanuit je persoonlijke motivatie te helpen richting te geven aan je leven op een manier die bij jou past.
Ik luister oprecht, maak snel contact en zet je met creatieve en actieve opdrachten aan het werk. Waar nodig, confronteer ik je.
We gaan uit van het hier en nu en werken toe naar de toekomst.

Over Welleven Coaching

De naam Welleven Coaching heeft meerdere symbolische betekenissen. Ik wil meewerken aan een positief leven (wel leven) voor en van jou. Daarnaast wil ik behulpzaam zijn en tot slot staat de Well voor de bron en de normen en waarden waaruit ik mijn kracht haal. Ik wil je helpen van overleven naar genieten van het leven.

Corianne Bakker is...

Persoonsgerichte aanpak (PGA) specialist Politie Midden Nederland 

(sinds 2017) 

Sportinstructeur Sportcity

bodyshape, steps, pilates (sinds 2008)

Vrijwilliger Droom & Leef

online en live conferenties voor Christelijke deelnemers gericht op mentale ontwikkeling en positiviteit via drama en creatieve activiteiten

Politieagent

eerder ruim 20 jaar ervaring als wijkagent, hoofdagent en agent in verschillende gemeenten. 

Opleidingen

nov. 2022

DISC certificering

2021 - 2022

BCoach Levens- en loopbaan coaching

2021 - 2022

TMA expert

2013 - 2017

Toegepaste psychologie Hogeschool Leiden (cum laude) 

Onderhoud vakkennis

Om mijn deskundigheid te waarborgen is het belangrijk   up to date te blijven over vakkennis en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Mijn werkwijze

Ik help jou verder groeien en ontwikkelen - in je leven en in je loopbaan

Werkwijze

Pakketten en tarieven

Wil jij weer energie krijgen van jouw werk?

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud