Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Workshops op maat

Maak tijd om met je team een goede en gezellige verdieping te maken. Samen een workshop beleven maakt je team
hechter, begripvoller
en vloeiender.
Ik verzorg workshops en trainingen die interactief van opzet zijn en waar theorie wordt afgewisseld met diverse werkvormen
(kan in combinatie met een Pilates onderdeel).
In overleg kan dit een onderwerp zijn waar je team behoefte aan heeft.  Zowel mentaal als fysiek is dit passend te maken.

Workshop Gedragsvoorkeur en communicatie IMG 20231108 WA0005

Workshop Gedragsvoorkeur en Communicatie Tijdens de workshop wordt een klein tipje van de sluier opgelicht over welk voorkeursgedrag je  hebt. Het geeft jou inzicht in allerlei gedragssituaties zowel op het werk als privé. Het herkennen van voorkeursgedrag bij een ander krijgt aandacht. Als je weet welk voorkeursgedrag jezelf hebt en die van een ander kan herkennen, is het mogelijk de samenwerking met anderen vloeiender maken. Je begrijpt dan wat iemand nodig heeft en welk gedrag jezelf vertoont. Daardoor kan je er bewuster mee omgaan.

Gedrag & Communicatie is natuurlijk niet in 2 uur aan te leren, maar 'het tipje' wordt opgelicht … De deelnemers krijgen inzicht en worden tot nadenken aangezet. De nadruk ligt op het oké met jezelf,  met andere personen en de binding met elkaar.

 

Pilates trainingen

Sporten en mensen helpen met gedragsverandering is mijn passie.  Pilates is een trainings methode om je lichaam gezond, stabiel sterker en leniger te maken of te houden.

Het met je lichaam bezig zijn helpt je
mentaal te ontspannen.
Bovendien is het leuk en gezellig!

Wat is Pilates?

Bij Pilates train je je lichaam vanuit je ‘core’. Het gaat er bij pilates om dat je met precisie, concentratie en controle je  uitdaagt. Zo ontwikkel je een betere stabiliteit, coördinatie en spierkracht.  Je ‘core’  is je buik-, rug- en bekkenspieren die je wervelkolom en organen ondersteunen.

Pilates is geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen

Wat is het proces van een workshop/ training?

In een kennismakings­gesprek luister ik naar de wens van het bedrijf/ het team qua thema, tijdsduur en interactie. Hierbij zoek ik een theorie die aansluit bij de behoefte en bijpassende werkvormen. Het concept van de workshop/ training leg ik voor, aanpassingen zijn altijd mogelijk. Zodra er overeenstemming is, 'gaan we op' naar een  leerrijke en ongedwongen uitvoering.

Je hoeft niet          perfect
te zijn..... om
well te leven!

Letters workshop 20231115 170628

Wil jij groeien? 

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud