Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Pakketten en tarieven

Een coachingstraject is altijd maatwerk. Op basis van jouw wensen, vragen en behoefte stel ik een traject op maat samen. Ik vind het belangrijk dat coaching voor iedereen toegankelijk is. Daarom bied ik particulieren en zzp’ers een aangepast tarief per sessie van 1,5 uur aan:
particulieren €135 (incl btw) en zzp’ers €135 (excl btw) in plaats van €225.
Bekijk hieronder mijn pakketten en losse modules.
Ook een workshop is maatwerk, bij bedrijven staat een voorbeeld.
Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

Particulier

Life coaching

Je kunt kiezen voor een losse coachsessie of voor een traject van 4  sessies. Een sessie duurt 1,5 uur en kost  €135 (incl btw). Bij het afnemen van een traject van 4 sessies ontvang je 5% korting,  Een traject is inclusief materiaal en opdrachten.

Loopbaancoaching

De keuze is uit een traject van 7 of 9 sessies van 1,5 uur. Daarbij is het mogelijk de wetenschappelijk bewezen Talent Motivatie Analyse (TMA) in te zetten. Dit kost €350 (incl btw). Bij het afnemen van een traject van 7 sessies ontvang je 10% korting, bij  9 sessies is dat 12%. Een traject is inclusief materiaal en opdrachten.

Losse TMA

Je kunt ook kiezen voor een losse Talent Motivatie Analyse (TMA). Een losse TMA particulieren kost €450  (inclusief btw)  Dat houdt in; TMA plus 1 uur bespreken.

Pilates training

Er zijn lessen op de maandagavonden in 'het trefpunt" 'in Linschoten om 19 uur en om 20.15 uur. Voor groepslessen Pilates hanteer ik per deelnemer een 'virtuele'  strippenkaart. De keuze is: 5 lessen €48,75 ( 3 mnd geldig) óf
10 lessen €92,50 (6 mnd geldig). Afmelden  moet minimaal 7 uur van te voren. 

Losse DISC analyse 

Een losse  (meest uitgebreide) DISC analyse kost voor particulieren €150  (incl. btw)  Dat houdt in; DISC plus 1 uur bespreken.

ZZP'er

Life coaching

Je kunt kiezen voor een losse coachsessie of voor een traject van 4 of 7 sessies.  Een sessie duurt 1,5 uur en kost  €135 (excl. btw).  Bij het afnemen van een traject van 4 sessies ontvang je 5% korting, bij  7 sessies is dat 10%.  Een traject is inclusief materiaal en opdrachten. 

Loopbaancoaching

Je kunt kiezen uit een traject van 7 of 9 sessies van 1,5 uur. Daarbij is het mogelijk de wetenschappelijk bewezen Talent Motivatie Analyse (TMA) in te zetten. Een TMA kost voor zzp’ers €350 (excl. btw). Bij het afnemen van een traject van 7 sessies ontvang je 10% korting, bij  9 sessies is dat 12%. Een traject is inclusief materiaal en opdrachten. 

Losse TMA

Je kunt ook kiezen voor een losse Talent Motivatie Analyse (TMA). Een losse TMA zzp'ers kost €450  (excl. btw)  Dat houdt in; TMA plus 1 uur bespreken.

Losse DISC analyse 

Een losse  DISC analyse (de meest uitgebreide) kost voor zzp'ers €150  (excl. btw)  Dat houdt in; DISC plus 1 uur bespreken. 

Bedrijven

Life coaching

Het uurtarief voor bedrijven is €225 per sessie van 1,5 uur (excl. btw). De andere condities zijn gelijk aan een particulier of ZZP traject. 

Loopbaancoaching

Het uurtarief voor bedrijven is €225 per sessie van 1,5 uur (excl. btw). De andere condities zijn gelijk aan een particulier of ZZP traject. 

Losse TMA

Een losse module Talent Motivatie Analyse is €500 (excl. btw). Dat houdt in; TMA plus 1 uur bespreken.

Workshop

Iedere workshop is op maat gemaakt. Daardoor zijn de kosten in overleg.
Als voorbeeld: Een workshop van  2 uur met 15 deelnemers, inclusief ontwerp en voorbereiding kost circa €500 (excl. btw).

Vergoedingen

Vergoeding particulieren

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor de ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan bijvoorbeeld life coaching of loopbaan coaching. Vraag of je werkgever wil investeren in je groei, je werkgeluk en inzetbaarheid.

Vergoeding ZZP’er en kleine ondernemer

Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting.

Wil jij vandaag beginnen aan jouw mooie leven van morgen? 

Plan een vrijblijvende kennismaking

Copyright © Welleven Coaching | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud